Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på hvordan du kan lage grønnsakretter, brød, kaker, frokostblandinger, kylling- og kalkunretter, kjøttretter og sjømat av økologiske råvarer. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Dette er en mindre utgave av boken Økologisk mat. Aldri har det vært enklere å lage økologisk hverdagsmat. Oppskriftene dekker alle typer måltider, og du får fakta om økologisk mat og livsstil. Forfatterne står bak flere kokebokutgivelser på Gyldendal som er utgitt i en rekke land.
Forlag Flux
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788292773062
EAN 9788292773062
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket