Den komplette håndboken om jobbsøking

av (forfatter).

Næringslivets forl. 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka ser på alle faser i jobbsøkeprosessen og gir deg verktøy til selvanalyse og til å forberede intervjuet på en effektiv måte. I tillegg ser den på noen av de viktigste verktøyene rekruttereren bruker for å vurdere og rangere søkere.

Omtale fra forlaget

Harry B. Berntsen Den komplette håndboken omJOBBSØKING Denne håndboken går grundig inn på alle faser i jobbsøkeprosessen. Den gir deg verktøy til selvanalyse og til å forberede intervjuet på en effektiv måte. I tillegg avslører den også noen av de viktigste verktøyene rekruttereren bruker for å vurdere og rangere søkere. Tanken bak boken er å gi deg mulighet til å forberede deg så grundig at du kan føle deg trygg mot de fleste overraskelser. Det kan bety hele forskjellen mellom et attraktivt jobbtilbud og "takk for at du søkte hos oss, men ." Alle jobbsøkere vet hvor viktig det er å presentere seg fra sin beste side i alle faser av søkeprosessen. Søknaden må være klar, velskrevet og ryddig. Din første presentasjon av deg selv må være korrekt . og samtidig gi inntrykk av at du vil kunne bli en entusiastisk og energisk medarbeider. For ikke å snakke om hvor viktig selve jobbintervjuet er. For å bli den utvalgte blant mange søkere, bør du helst også vite en del om hvordan en rekrutterer tenker og jobber, slik at du kan være ekstra godt forberedt.

Bokdetaljer

Forlag Næringslivets forl.

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788247601792

EAN 9788247601792

Språk Bokmål

Sider 169

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket