Den komplette guiden til norsk øl

av (forfatter) og Vidar Johnsen (forfatter).

Tun 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken tar for seg hvordan ølbrygging foregår, beskrivelse av ulike ølsorter og en innføring i ølets historie og ølsmaking. Her blir også norske bryggerier og brygghus presentert. Har ordliste og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

En skål for det beste ølet i verden . de gyldne dråpene fra norske bryggerier! Norske ølkjenneres favorittbok. Den komplette guiden til norsk øl og ølhistorie. Ølvennene Hylje Mortensen og Vidar Johnsen skjenker her av sin uuttømmelige kunnskap om gudedrikken, fra vikingenes mjød til dagens rike utvalg av tradisjonelle og nye ølsorter. Bli kjent med norske bryggerier og bryggerihistorie, lær deg ølsmakingens finesser, hva som kjennetegner de ulike sortene, og hva slags mat de passer til. Dette er en bok som bør finnes hjemme hos enhver ølvenn. Hylje Mortensen har tidligere skrevet boka Dessert, øl og vin, samt en rekke artikler i blad og aviser. Vidar Johnsen, leder i Norøl, har skrevet en rekke artikler i tidsskrifter og bøker.

Bokdetaljer

Forlag Tun

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788252932867

EAN 9788252932867

Språk Bokmål

Sider 301

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket