I et av verdenshistoriens dristigste ran blir Michelangelos David stjålet av en bande med nådeløse leiemordere. Seks uker senere er Nina Wilde og hennes ektemann Eddie Chase vitne til at banden prøver å stjele Talonorkodeksen i en enda frekkere operasjon. Kodeksen er opptegnelsene til en stor oppdagelsesreisende fra Atlantis, og inneholder nøkkelen til Shivas krypt og dens sagnomsuste innhold - de legendariske krønikene til Kali, hinduenes fryktinngytende gudinne. Nå er jakten i gang, og Nina og Eddie må finne den hellige krypten før bandens oppdragsgiver får brukt krønikene til å utløse global tilintetgjørelse. Verdens fremtid står på spill. Kan de lykkes, eller blir denne oppgaven for stor for ekteparet Chase? Alle McDermotts lydbøker kan høres uavhengig av hverandre.
Utgivelsesår 2019
Format Lydfil
ISBN13 9788202631963
EAN 9788202631963
Serie Nina Wilde og Eddie Chase (6)
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.