Denne innføringsboka om målretta problemløysande samtaler, gjer greie for relasjonen mellom hjelparen og den som får hjelp, og dei ulike fasane i ein klientsamtale. Boka viser og korleis ein ved utdanning og målretta praksis kan utvikle evne til gode samtalar. For utdanning av helse- og sosialarbeidarar, og alle som til dagleg brukar samtalen som arbeidsreiskap. Med notar og litteraturliste, samt eit referanse- og stikkordregister.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 1993
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.