Den glade baker

fra korn til bakverk

av (forfatter) og Kjell M. Fjell (forfatter).

Landbruksforl. 1992 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg norsk kornproduksjon og gir en historisk oversikt over utviklingen. Du lærer hvordan du skal lykkes med hjemmebaksten. Oppskriftene utgjør den største delen av boka. Her finner du flere typer brød, men også rundstykker, søt gjærbakst, lefser og flatbrød, kaker stekt i jern og på takke, kjeks og frokostblandinger. Illustrert i farger.

Omtale fra forlaget

Boka tar for seg norsk kornproduksjon og gir en historisk oversikt over utviklingen. Du lærer hvordan du skal lykkes med hjemmebaksten. Oppskriftene utgjør den største delen av boka. Her finner du flere typer brød, men også rundstykker, søt gjærbakst, lefser og flatbrød, kaker stekt i jern og på takke, kjeks og frokostblandinger. Illustrert i farger.

Bokdetaljer

Forlag Landbruksforl.

Utgivelsesår 1992

Format Innbundet

ISBN13 9788252915518

EAN 9788252915518

Språk Bokmål

Sider 111

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket