Helt siden Otto ble sluppet løs på bokmarkedet i 1996, har han vært en kolossal suksess. Det er solgt over 130.000 bøker om det sprøstekte livet hans. Så mange barn tar ikke feil. Denne samlingen med Otto-hits inneholder av de fem første bøkene. Her møter du Otto som mislykket monster med toppkarakterer på skolen (en stor skam i monsterverdenen). Les hva som skjer når kusine Beate Bølle kommer på besøk. Eller når Otto må på leirskole og hopper i en vulkan. Og i tillegg møter jenter! Oppdag de skumle monsterlegene som kommer når alle i familien unntatt Otto blir syke. Og ikke minst hva som skjer når monstrene feirer Zipp og Otto sverger hevn over alle som har vært bøllete mot ham. Inneholder lydbøkene: Ingen er redd for Otto Monster, Otto Monster i familietrøbbel, Otto Monster hopper i vulkanen, Otto Monster vil også bli syk, Otto Monster vil ha søt hevn.
Utgivelsesår 2012
Format Lydfil
ISBN13 9788202389420
EAN 9788202389420
Serie Otto Monster
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.