I sin nye, hjertevarme roman følger Viola Shipman to kvinner som finner håp, mening og vennskap gjennom en blomstrende hage. Iris Maynard mistet mannen sin i andre verdenskrig, men hun har skapt en ny "familie" i form av en gammel, blomstrende hage, avsondret fra omverden i flere tiår bak et ruvende gjerde. Her planter Iris dagliljer og roser mens hun pleier staudene i en arvehage fylt med minner om hennes mor, bestemor, ektemann og datter. Når Abby Peterson flytter til Grand Haven, Michigan, med familien sin – en ektemann som ble traumatisert under tjeneste i Irak-krigen og en ung datter på jakt etter stabilitet – bor de plutselig vegg i vegg med Iris. De to kvinnene bindes sammen og får et unikt vennskap gjennom sin felles kjærlighet til blomster. "De følelsesmessige arrene etter krigen forener to kvinner i Shipmans følelsesladde familiesaga ... Shipmans fortelling fanger vellykket disse kvinnenes motstandskraft og deres håpefulle ønske om en ny start." - Publisher's Weekly “Tap, sorg og ukuelig hagearbeid fører to kvinner sammen i Shipmans hjertevarme roman.” - Booklist
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202828783
EAN 9788202828783
Omtalt tid 1939-1945 2000-2009
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.