Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på tradisjonelle retter fra Italia, Spania, Hellas og Sør-Frankrike. Den har oppskrifter på forretter som katalansk kikertersalat og gresk saganaki, hovedretter som paella og Camargue-kylling, salater og grønnsaker som insalata misticanza og salade nicoise og desserter som tarte aux citrons og tiramisu. Har register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788202238810
EAN 9788202238810
Omtalt sted Frankrike Spania Italia Hellas
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket