Delikatessekjøtt

av (forfatter), Gabriella Ganugi (forfatter), Leonardo Romanelli (forfatter) og Marion Larsen (oversetter).

Notabene forl. 2002 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Alle regioner av Italia produserer sitt eget utvalg av salami, skinke, pølser og annet delikatessekjøtt. Disse produktene, for det meste laget av svinekjøtt, utgjør en viktig del av matlagning og tradisjoner i hvert område. Boken presenterer mer enn 25 av de beste konserverte kjøttvarene, samt et utvalg av regionale varianter av hver. I tillegg finner man 30 enkle oppskrifter, hver med vinforslag. Har register.

Omtale fra forlaget

Alle regioner av Italia produserer sitt eget utvalg av salami, skinke, pølser og annet delikatessekjøtt. Disse produktene, for det meste laget av svinekjøtt, utgjør en viktig del av matlagning og tradisjoner i hvert område. Boken presenterer mer enn 25 av de beste konserverte kjøttvarene, samt et utvalg av regionale varianter av hver. I tillegg finner man 30 enkle oppskrifter, hver med vinforslag. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788248205784

EAN 9788248205784

Serie Det italienske kjøkken

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 63

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket