Delights of the sea

fish recipes from European master chefs

av (forfatter).

Index publ. 2000 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

37 av Europas mesterkokker presenterer sine fiskeoppskrifter til hverdag og fest. Deltagerne er fra Norden, Belgia, Frankrike, Spania og Italia. Har ordliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Fish is in style like never before, all over the world. More and more, people are recognizing the health benefits og increasing their fish intake, and discovering that fish is supprisingly quick and easy to prepare.
In Delights of the sea, 37 world-renowned chefs from eight different countries share some of their favourite recipes with an international readership. The recipes have been adapted for the home kitchen, and most are easy to prepare. They are based on fish and shellfish found in European waters, but suggestions for alternative types of fish have been provided. The book contains wine recommendations for most the dishes.
Delights of the sea has been compiled by Gunnar Jerman.

Bokdetaljer

Forlag Index publ.

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788272171161

EAN 9788272171161

Omtalt sted Europa

Språk Engelsk

Sider 183

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket