Siri lever sammen med Remi. Hun oppdager at han har et forhold til en mann, men innen hun rekker å konfontrere ham med dette, forsvinner han på havet mens han dykker. Siri blir oppfordret til å reise bort en stund, hvilket hun også gjør - til en gresk øy. Der oppdager hun en delfin i et freskomaleri på en vegg, og får bl.a. høre om den greske guden Apollon, Delfis store gud. På øya blir hun også kjent med Tor og Nikos.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 1995
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.