Boken forteller om den første gangen noe skjedde. Her finnes datoer, detaljer og historier om personer som har stått for menneskehetens store milepæler. Boken dekker tekniske nyvinninger, menneskelige prestasjoner, sportsbragder, kulturelle begivenheter, medisinske nyvinninger og mat og drikke. Historiene spenner fra det virkelig betydningsfulle, til uvesentligheter. Med navne- og saksregister.
De var de første forteller om den første gangen noe skjedde. Det er et oppslagsverk over alle vesentlige nyvinningene og bragder. Her finner man datoer, detaljer og historiene om de utrolige personene som har stått for menneskehetens store milepæler. Boken er full av fakta, fotografier og illustrasjoner. Det fortelles om «de første», men også hvordan dette gjorde det mulig for andre å følge etter. Denne boken dekker tekniske nyvinninger, menneskelige prestasjoner, sportsbragder, politiske milepæler, kulturelle begivenheter, medisinske nyvinninger, og mat og drikke. Man kan gledes og forundres over de ulike historiene som spenner fra de virkelige betydningsfulle (den første hjertetransplantasjonen) til uvesentligheter som spørrekonkurranser og middagsselskaper . Som eksempel på dette kan nevnes at den første artikkelen som ble solgt med strekkode var en pakke Wrigley.s tyggegummi, solgt kl. 08.01 den 26. juni 1974 i Ohio.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788248207283
EAN 9788248207283
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.