De uønskedes paradis

av (forfatter) og John Erik Bøe Lindgren (oversetter).

Bonnier norsk forlag 2026 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Tredje bok i den kritikerroste serien om privatetterforsker Liv Jensen!
De uønskedes paradis er en intens og stemningsfull krimroman, der fortid og nåtid flettes sammen i et nervepirrende spill om liv, lojalitet og arv.
En mørk natt blir privatetterforsker Liv Jensen kontaktet av den aldrende advokaten Bo Riebenau. Etter et innbrudd i hjemmet hans føler han seg truet og ber Liv om hjelp – også fordi han en gang kjente hennes avdøde farfar. Men oppdraget tar en dramatisk vending: Mens Liv installerer overvåkningskameraer, blir hun innestengt i kjelleren og må hjelpeløst høre hvordan Bo blir myrdet.
Politiet tar over saken, men Liv klarer ikke slippe det som har skjedd. Sporene leder til en gammel, uløst sak fra Christiania, der en ung mann ble funnet død under mystiske omstendigheter – utsultet, med merker etter sprøytestikk i armen. En sak som den gangen delvis ble etterforsket av Livs farfar. For å finne sannheten må Liv ikke bare jakte på en hensynsløs morder som vet altfor mye om henne, men også våge å møte sin egen families hemmeligheter.

Forlag Bonnier norsk forlag

Utgivelsesår 2026