Forfatteren forteller i denne boken om sitt mangeårige liv som misjonær i India.
Santalmisjonens .Grand Old Lady. forteller i denne boken omsitt mangeårige liv som misjonær i India. Selv våger hun ikke å kalle det merenn fragmenter. Men hver bit rommer på en måte helheten . et livslangt,bærekraftig og nøkternt kall i tjenesten for Herren.
Boken er et vitnesbyrd om et ledet liv, og allikevel, ellerkanskje nettopp derfor, et liv i frihet til å tjene . blant både fyrster ogfattigfolk . sammen med så vel ukjente slitere som kjente personligheter somModer Teresa.
.Å, disse indiske kvinnene som jeg har grått og leddsammen med i mange år! Noen rike, andre lutfattige, noen velutdannede, andreanalfabeter. De har gitt meg så mye! De viste meg tillit og kalte megstoresøster og moster. Jeg lærte så mye av dem, om nøysomhet og gjestfrihet,tålmodighet og utholdenhet! Jeg takker dem!.
Forlag Luther
Utgivelsesår 2001