Datingboken

av (forfatter) og Bent Hvale (oversetter).

Fritt forl. 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Boka viser deg hvordan du kan finne en partner ved å jobbe målrettet og legge forholdene til rette for at kjærlighet kan oppstå. Den inneholder tips om dating generelt, om nettdating, flørting, hvordan sjarmere noen, i tillegg til en oversikt over de beste norske datingssidene.

Vi er lært opp til å tenke at målrettet arbeid er noe som gir resultater på områder som utdanning og jobb, mens kjærligheten er noe som bare kommer ramlende når man minst venter det. Det finnes mange eksempler på mennesker som finner hverandre etter pussige tilfeldigheter.

Men det kan være lurt å jobbe målrettet med å legge forholdene til rette for at kjærligheten kan oppstå. Forfatteren av denne boken viser deg på en enkel måte hvordan du kan finne Den Store Kjærligheten.

Dr. Yan Yager er samlivsekspert og forfatter av en rekke bøker om sex og samliv. Bøkene er solgt i millionopplag over hele verden. Hun er fast gjest på Oprah Winfrey show og har egen samlivsspalte i The New York Times samt en rekke blader og magasiner.

Er du singel og ønsker en kjæreste ? I denne boken finner du mange tips for hvordan du kan finne kjærligheten, om nettdating, kunsten å flørte, hvordan sjarmere noen og gode råd
til dating generelt. Inneholder også en oversikt over de beste norske datingsidene.

Forlag Fritt forl.

Utgivelsesår 2007