Forfatteren har oppsøkt den gode gamle utedassen, i frimodig undring over tingenes tilstand. Herifra ytrer han seg om det meste i undrende og lett ironiske vendinger.
Her er det humor i både ord og streker! Humor og sarkasme. Dag Arne Syverinsen (42) har oppsøkt den gode gamle utedassen, i frimodig undring over tingenes tilstand, og du verden som tankene har fått utløp. Selv om utgangspunktet er et lite kjent sted for mange i dag, så vil nok de fleste få en og annen aha-opplevelse av resonnementene og meningene, og ikke minst av illustrasjonene... Det er ikke første gang forfatteren.ytrer seg i undrende og lett ironiske vendinger. Han har i mange år skrevet kronikker i flere aviser. Han er en etterspurt foredragsholder og kåsør over hele landet, og har.en egen evne til å behandle alvorlige temaer med humor - når det passer.
Forlag Trysil-forl.
Utgivelsesår 2004