Danika har alt en tolvåring kan ønske seg.Men en dag havner hun likevel på rektors kontor, og da skjønner hun at hun trenger nye venner. Sammen med tre andre jenter lager hun klubben Secret keeper girl, og der finner hun ut hva slags jente hun egentlig vil være. Bakerst i boka følger en diskusjonsoppgave med tilhørende bibelvers.
Danika har alt som ei tolv år gammel jente kan ønske seg. I spisefri sitter hun alltid sammen med skolens mest populære jenter, og hun er favoritt til å vinne Miss Teeny Pop-konkurransen. Men Danika føler seg slett ikke så vellykket. En dag går det helt galt: En frekk kommentar og en matpakke på avveier fører henne rett til rektors kontor. Suksesserien Secret Keeper Girl har en egen nettside: www.secretkeepergirl.com Passer for 8-12 år.
Forlag Lunde
Utgivelsesår 2010