Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir råd om hvordan du kan lage vegetarisk mat som inneholder de næringsstoffene som kroppen trenger. Den gir også tips om hvordan oppskriftene kan tilpasses veganere, og har forslag til ekstra ingredienser for den som er altetende. Boka har oppskrifter på ca. 160 retter, både hverdagskost og selskapsretter.
Omtale fra forlaget
Matskribenten Maria Fredin Skoog gir i denne boka gode råd om hvordan man lager velsmakende vegetarisk mat som inneholder alle de næringsstoffene kroppen trenger. Oppskriftene på de ca. 160 rettene er enkle å følge, og forfatteren gir tips om hvordan de kan tilpasses veganere, samt forslag til ekstra ingredienser for de som er altetende.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788204091888
EAN 9788204091888
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket