Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst

brød, kjeks, og kaker

av (forfatter), Kent Jardhammar (illustratør) og Rune R. Moen (oversetter).

Damm 2004 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Velsmakende og spennende bake-oppskrifter for deg som ikke tåler gluten!

Du trenger slett ikke å være henvist til å spise tørt og smakløst bakverk selv om du har cøliaki. I denne boka får du gode oppskrifter på alt fra grovbrød til bløtkaker. Boka er gjennomgått og tilpasset av Norsk Cøliakiforening.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788204097668

EAN 9788204097668

Serie God helse

Språk Bokmål

Sider 152

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket