Advokat og familefar Bryan de Courcy Cavanagh mottar et brev fra en kvinne han ikke har sett på 40 år. Den gangen, i 1952, var han 25 år,dimittert fra marinen og fersk jurist. På reise i Europa treffer han den italienske prinsessen Giulia Farnese de Mongrifone. Giulia er vakker, bortskjemt, intelligent og arrogant, og hun er forlovet med den irsk-amerikanske millionæren Molloy. Molloy eier yachten der Bryan mønstrer på som styrmann. Da Molloy må gå fra borde, overtar Bryan kommandoen. Bryan og Giulia er tiltrukket av hverandre, og i noen korte, hektiske døgn lar de følelsene råde.
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788205230156