Mikael Hildonens gravide forlovede er død, og han har nådd bunnen. Da han får ansvaret for sin trettenårige niese Daniela, må han ta seg sammen og ordne opp i sitt eget liv. Før han kan hjelpe Daniela må han betale gammel gjeld. Gjelden kreves inn av torpedoer som vil ha pengene han ikke har, og de vet hvor Daniela bor.
Ny Skogli-roman fra Levi Henriksen
"Hvor mye galt er du villig til å gjøre, for til slutt å gjøre noe godt?"
Mikael Hildonen har prøvd og ikke fått det til. Han sitter ved kjøkkenbordet med voksduk, drikker kaffe og ser på skyene over Austberget. Mikael vet bare én ting: Ine er død, og han får henne aldri tilbake. Heller ikke barnet hun bar i magen. Så settes livet i bevegelse: Mikael må ta seg av trettenåringen Daniela, datteren broren ikke vil vite noe av. Men først må han kvitte seg med noen innkrevere på tung motorsykkel. De vil ha alle pengene han ikke har ... og de vet hvor Daniela bor.
Levi Henriksen har skrevet en ny Skogli-roman om familiehemmeligheter, en brødrekonflikt og en bestemmelse om å prøve kjærligheten på ny.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788205423251
EAN 9788205423251
Serie Gyldendal pocket
Omtalt sted Hedmark
Språk Norsk bokmål
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.