Fra Den annen verdenskrigs utbrudd så nordmennene katastrofen nærme seg: I april sto tyskerne i landet - i juni var Norge okkupert. De dramatiske månedene skildres gjennom storpolitikk og krigshandlinger, og vi får et nært innblikk i hvordan nordmenns hverdag ble preget av bergivenhetene.
Utgivelsesår 1989
ISBN13 9788205177482
EAN 9788205177482
Omtalt tid 1939-1945
Omtalt sted Norge
Da krigen kom handler om Norge før månedene før krigen og begynnelsen av krigen. Boken gir oss et bredt bilde av hvordan aprildagen var og ikke minst 3 måneder etter. Boken går ikke i noen dybde av kjente under krigen, men den går i dybden av selve hendelsen. Krigen var så vidt begynt å jeg anbefaler dere å lese denne boken. For både de som er interesser og ikke interessert. Så les, les og atter les!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.