Omtale fra forlaget
I boken Couscous finner du 100 oppskrifter fra det nordafrikanske kjøkken. Vi får et fascinerende innsyn i skikker og kulinariske tradisjoner bak sløret av mystikk og romantikk i denne del av verden. Langs det sørlige Middelhavet ligger de tre landene Algerie, Marokko og Tunisia, som engang inngikk i Storriket Maghreb. I dag kalles området Nord-Afrika. Det nordafrikanske kjøkken er populært over hele verden. Det er spennende, fargerikt og krydderduftende. De nordafrikanske landene har helt egne kjøkkentradisjoner med mange trekk som er felles for alle tre, som de krydrede langkokte gryterettene, tagines, som forekommer over hele området sammen med retter av dampet couscous, aromatiske retter av lammekjøtt og fargerike søte desserter. Men hvert land har selvsagt også sine egne yndlingskrydder, retter og nasjonale spesialiteter.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788250424241
EAN 9788250424241
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket