Couscous og andre eksotiske retter fra det nordafrikanske kjøkken

av (forfatter).

Grøndahl og Dreyer 1998 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I boken Couscous finner du 100 oppskrifter fra det nordafrikanske kjøkken. Vi får et fascinerende innsyn i skikker og kulinariske tradisjoner bak sløret av mystikk og romantikk i denne del av verden. Langs det sørlige Middelhavet ligger de tre landene Algerie, Marokko og Tunisia, som engang inngikk i Storriket Maghreb. I dag kalles området Nord-Afrika. Det nordafrikanske kjøkken er populært over hele verden. Det er spennende, fargerikt og krydderduftende. De nordafrikanske landene har helt egne kjøkkentradisjoner med mange trekk som er felles for alle tre, som de krydrede langkokte gryterettene, tagines, som forekommer over hele området sammen med retter av dampet couscous, aromatiske retter av lammekjøtt og fargerike søte desserter. Men hvert land har selvsagt også sine egne yndlingskrydder, retter og nasjonale spesialiteter.

Bokdetaljer

Forlag Grøndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788250424241

EAN 9788250424241

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket