Conversations with spaces

av (forfatter) og H.C. Gilje (illustratør).

Uten tittel 2017 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Conversations with Spaces er en kunstbok om HC Giljes kunstneriske virke. Boken samler et utvalg av HC Giljes prosjekter fra 2009 til 2016. Gjennom foto og tekst får vi innblikk i hans installasjoner.

"Jeg utforsker forskjellige måter å transformere og aktivere rom med lys, projeksjoner, lyd og bevegelse: Flyktige medier som skaper midlertidige transformasjoner av fysiske rom, som igjen påvirker hvordan vi opplever disse rommene.
Jeg er interessert i hvordan bevegelser og lys passerer gjennom rom, objekter, kropper og landskap. Lyskilden i seg selv er ikke spesielt interessant for meg, heller hvordan lyset interagerer med fysiske strukturer. Lys er bare synlig når det manifesteres i materialer gjennom refleksjon, refraksjon og skygger." - HC Gilje

Boken inneholder tekster av HC Gilje, Anne Szefer Karlsen, Mitchell Whitelaw og Joost Rekveld.

Forlag Uten tittel

Utgivelsesår 2017