Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar for seg alt om matlaging fra innkjøp av råvarer, til tilberedning med beskrivelse av hvilket utstyr man kan bruke og frem til de ferdige rettene. Den tar for seg 1000 ulike ingredienser som blir til over 450 retter. Oppbyggingen er laget trinn-for-trinn med tekst og bilde og med utfyllende informasjon om de enkelte varene, bruksområde og variasjonsmuligheter. Har ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken tar for seg alt om matlaging fra innkjøp av råvarer, til tilberedning med beskrivelse av hvilket utstyr man kan bruke og frem til de ferdige rettene. Den tar for seg 1000 ulike ingredienser som blir til over 450 retter. Oppbyggingen er laget trinn-for-trinn med tekst og bilde og med utfyllende informasjon om de enkelte varene, bruksområde og variasjonsmuligheter. Har ordliste og stikkordregister.
Forlag Conran Octopus
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9781850298977
EAN 9781850298977
Språk Engelsk
Sider 432
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket