Kurset inneholder ca. 50 timer aktiv engelsktrening, for den som har behov for å snakke engelsk med forretningsforbindelser i formelle og uformelle situasjoner, og som ønsker å friske opp engelskkunnskapene. Kurset er basert på autentiske situasjoner, og inneholder følgende funksjonalitet: opptak av egen uttale, rollespill, grammatikkstøtte, ordlister, nyttige uttrykk, mulighet for engelske undertekster, oversettelse av dialogene til norsk, dansk, svensk, finsk, islandsk, tysk, fransk eller spansk og lenker til Internett. Systemkrav: Windows 95, minimum 12 Mb RAM.
Forlag NKS-forl.
Utgivelsesår 1999