Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka tar baristaen Tim Wendelboe for seg kaffe som råvare, hvordan den dyrkes, videreforedles og importeres til Norge. Han gir også tips til valg av riktig utstyr, innføring i ulike tilberedningsmetoder, hvordan du skal velge de beste bønnene, og hvordan du skal servere kaffen på best mulig måte.
Omtale fra forlaget
I denne boka tar baristaen Tim Wendelboe for seg kaffe som råvare, hvordan den dyrkes, videreforedles og importeres til Norge. Han gir også tips til valg av riktig utstyr, innføring i ulike tilberedningsmetoder, hvordan du skal velge de beste bønnene, og hvordan du skal servere kaffen på best mulig måte.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788251636254
EAN 9788251636254
Språk Engelsk
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
7 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket