Møt Miguel, en gutt på tolv år som vokser opp i en stor familie med skomakere. Selv om familien har hatt et ubegripelig forbud mot musikk i mange generasjoner, drømmer Miguel om å bli musiker, akkurat som sin store helt, Ernesto de la Cruz. På De dødes dag får han muligheten til å forstå familiens gamle forbud, og føre familien sammen igjen. Miguel er desperat etter å få vist at han har talent og oppfylle drømmen sin, og plutselig befinner han seg i De dødes land, et fargerikt og vakkert sted der han opplever merkelige ting som ser ut til å ha en sammenheng. Han slår følge med den godmodige gatehunden Dante. På veien møter de den litt rufsete, men sjarmerende Hector, og sammen legger de ut på en svært spesiell reise for å sørge for at Hector ikke blir glemt, og avsløre den sanne historien om Miguels familie.
Forlag Egmont Kids Media
Utgivelsesår 2018