Coco

av (forfatter), Camilla Stendov (oversetter), Disney Enterprises (utgiver) og Pixar (firma) (utgiver).

Egmont Kids Media 2018 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Møt Miguel, en gutt på tolv år som vokser opp i en stor familie med skomakere. Selv om familien har hatt et ubegripelig forbud mot musikk i mange generasjoner, drømmer Miguel om å bli musiker, akkurat som sin store helt, Ernesto de la Cruz. På De dødes dag får han muligheten til å forstå familiens gamle forbud, og føre familien sammen igjen. Miguel er desperat etter å få vist at han har talent og oppfylle drømmen sin, og plutselig befinner han seg i De dødes land, et fargerikt og vakkert sted der han opplever merkelige ting som ser ut til å ha en sammenheng. Han slår følge med den godmodige gatehunden Dante. På veien møter de den litt rufsete, men sjarmerende Hector, og sammen legger de ut på en svært spesiell reise for å sørge for at Hector ikke blir glemt, og avsløre den sanne historien om Miguels familie.

Forlag Egmont Kids Media

Utgivelsesår 2018