Coaching og SQ

av (forfatter).

TCI - The Coaching Institute 2006 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren skriver om spirituell intelligens, eller SQ. Hun henvender seg til alle som ønsker å vite mer om SQ og hvordan den kan være et effektivt og viktig element i coaching. Her kan man lese om hva SQ er, og hvordan man kommer i kontakt med sin SQ ved hjelp av enkle teknikker. Forfatteren forklarer også hvorfor SQ er så viktig for å få mest mulig ut av potensialet i coachingprosessen, og viser hvilke resultater man dermed kan oppnå. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

De fleste mennesker ønsker det beste som livet kan by - glede, anerkjennelse, fred, energi og framgang på alle livets områder. Det er imidlertid de færreste som opplever det slik. Årsaken til dette kan ha sammenheng med manglende kontakt med sin SQ. Emosjonell intelligens (EQ) ble popularisert av Daniel Goleman i løpet av 1990 årene. Innenfor psykologi og nevrologi finnes det nå beviser for en tredje intelligens, nemlig spirituell eller sjelelig intelligens (SQ). Formålet med boken er å vise hva SQ er, og hvorfor det er viktig for å optimalisere potensialet i coachingprosessen. Boken omhandler også hvordan man ved hjelp av enkle men kraftfulle teknikker, kan komme i kontakt med sin SQ for å skape ønskede og nødvendige forandringer. Sist, men ikke minst, har boken fokus på hvilke resultater man kan oppnå ved å inkludere SQ i coachingprosessen. Boken henvender seg til alle som ønsker kunnskap om SQ, og hvordan den kan benyttes som et effektivt og sentralt element i coaching.

Bokdetaljer

Forlag TCI - The Coaching Institute

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788299723619

EAN 9788299723619

Språk Bokmål

Sider 58

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket