Mikal S. Cleng har sikre, bibelske beviser på at jordens undergang er nær. Som et Jehovas vitne vil han gjøre en kraftanstrengelse for å frelse sine medmennesker før det er for sent. Ikke minst gjelder dette den vakre nabokvinnen som lever i synd med sin hedenske samboer. Men begivenhetene utvikler seg ikke akkurat som planlagt. Tvert imot klarer Cleng å vikle seg inn i en rekke viderverdige situasjoner som kan virke komiske for leseren, tragiske for Cleng og svært plagsomme for hans naboer.
Utgivelsesår 1990
ISBN13 9788203164866