Boken tar for seg de to designerne, teknikker, priser og nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Den tar for seg både møblene designerne har laget sammen og hver for seg. Forfatteren har fått en rekke lokale musikere til å delta i visualiseringen av designernes møbler, for å vise hvordan lokale ideer kan ha globale muligheter. Har sammendrag på engelsk og litteraturliste.
.CIRCUS design made in Bergen. blir gitt ut i forbindelse med en utstilling av møblene til Circus Design (møbeldesignerne Steinar Hindenes og Dave Vikøren) i Vestlandske Kunstindustrimuseum under Festspillene i Bergen. Boken blir et praktverk og en fagbiografi, rikt illustrert med produkter som de to har laget gjennom elleve år. Dessuten inneholder boken en rekke studioportrett av fotografen Fred Ivar Utsi Klemetsen. Her poserer noen av Bergens fremste musikerer i Circus. møbler. Forord av møbelhistorikeren Eldar Høidal.
Forlag Skald Vestlandske kunstindustrimuseum
Utgivelsesår 2004