Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har samlet oppskrifter som er blitt til i jakten på måltider som kan nytes, med vekt på det enkle og det ekte. Boka har oppskrifter på aperitiffer, forretter, småretter, hovedretter med fisk og kjøtt, ost og desserter. Med vinanbefalinger.
Omtale fra forlaget
Måltidet som nytelse. Hensikten er å bidra til at det perfekte måltidet blir en enda bedre nytelse. Et måltid trenger ikke være eksklusivt, men det er viktig med kvalitet både til hverdag og fest! Christer Berens ønsker å skape mer kreativitet rundt matlagingen i dag. Smake og lukte - nyte maten. Men nytelse er ikke bare smaken på maten, det inkluderer også det visuelle ved bordet i sin helhet, stemningen, valget av vin..
Gode oppskrifter, tips om råvarer og råd om hvordan vinen kan gjøre måltidsopplevelsen enda større, gjør dette til en bok som faller i smak.
Forlag Gourmetforl.
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788299877107
EAN 9788299877107
Språk Bokmål
Sider 149
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket