Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken forteller om krydderets botanikk og historie, og gir en orientering om kjente og ukjente kryddersorter, deres kulturhistorie og hvordan man skal bruke de i matlagingningen. Med oppskrifter og register.
Omtale fra forlaget
Boken forteller om krydderets botanikk og historie, og gir en orientering om kjente og ukjente kryddersorter, deres kulturhistorie og hvordan man skal bruke de i matlagingningen. Med oppskrifter og register.
Forlag Sebastian Kelly
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9781840811711
EAN 9781840811711
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket