Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Choice Cuts features more than two hundred pieces, from Cato to Cab Calloway. Here are essays by Plato on the art of cooking, Pablo Neruda on french fries, Alice B. Toklas on killing a carp, M. F. K. Fisher on the virility of Turkish desserts, Alexandre Dumas on coffee, W. H. Auden on Icelandic food, Elizabeth David on the downward march of English pizza, Claude Lévi-Strauss on the idea of rotten, James Beard on scrambled eggs, and many other famous gourmands and gourmets, accomplished cooks, or just plain ravenous writers on the passions of cuisine.
Omtale fra forlaget
Choice Cuts features more than two hundred pieces, from Cato to Cab Calloway. Here are essays by Plato on the art of cooking, Pablo Neruda on french fries, Alice B. Toklas on killing a carp, M. F. K. Fisher on the virility of Turkish desserts, Alexandre Dumas on coffee, W. H. Auden on Icelandic food, Elizabeth David on the downward march of English pizza, Claude Lévi-Strauss on the idea of rotten, James Beard on scrambled eggs, and many other famous gourmands and gourmets, accomplished cooks, or just plain ravenous writers on the passions of cuisine.
Forlag Ballantine Books
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9780345457103
EAN 9780345457103
Språk Engelsk
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket