Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Chinese
This fascinating cookbook features a mouth . watering range of 120 Chinese recipes. There are chapters on soups and starters, main . courses, vegetables, rice and noodles, and desserts. The recipes are easy to follow and use wonderfully fresh ingredients, with the emphasis on flavour and visual appeal. Beautifully designed, this is the comprehensive guide to Chinese cooking.
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9780752541341
EAN 9780752541341
Serie Cookshelf
Omtalt sted Kina
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket