Fjellandsbyen Cleary i North Carolina rystes av en tragedie. Fire kvinner er forsvunnet og antas drept. Men politiet finner ingen lik, ingen mistenkte og ingen ledetråder, bortsett fra et blått bånd på stedet der ofrene forsvant. Lilly Martin er på vei ned fra fjellet da hun blir overrasket av et forrykende uvær. Bilen hennes sklir på isen og treffer en person som kommer styrtende ut av skogen. Lilly gjenkjenner mannen som Ben Tierney, en mann hun har møtt året før. De søker ly i hytta til Lilly, i håp om å bli reddet. Stemningen blir mer og mer fortettet etter hvert som uhyggen sprer seg. Snart begynner Lilly å undres på om den største trusselen mot hennes sikkerhet ikke er snøstormen utenfor, men den mystiske mannen ved siden av henne.
Forlag Hodder
Utgivelsesår 2005
Genre Spenning
Omtalt sted Sørøstlige stater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.