Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kylling er hovedingrediens i denne boken som inneholder 120 oppskrifter fra hele verden på supper og snacks, gryter, grillretter og sterkt krydrede retter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Kylling er hovedingrediens i denne boken som inneholder 120 oppskrifter fra hele verden på supper og snacks, gryter, grillretter og sterkt krydrede retter. Har stikkordregister.
Forlag Parragon
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9780752529394
EAN 9780752529394
Serie What's cooking
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket