Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Parallell norsk og arabisk tekst
Omtale fra forlaget
I denne unike, tospråklige kokeboka, med oppskrifter både på norsk og arabisk, tar Chef Ramzi for seg spesialiteter fra hele den arabiske verden. Her finner du kjente retter som falafel (kikertboller), tabbouli (persillesalat) og hummus (kikert-dipp), i tillegg til en rekke mer ukjente retter. Mange av de typiske ingrediensene i arabisk kokekunst, som for eksempel couscous, pinjekjerner, sesamfrø, auberginer og diverse krydder, er tilgjengelig i de fleste butikker her i landet, og gjør det enkelt å lage rettene. Den populære og internasjonalt kjente kokken Chef Ramzi er overbevist om at mat er et viktig redskap i brobygging mellom mennesker. Han er en av arberverdenens mest anerkjente mesterkokker, og han har utgitt en rekke kokebøker. Bo Masser, som jobber for Gourmand International, har skrevet forord i boka, og var med i Libanon under forberedelsene og fotografering til boka. Bildene er tatt av fotograf Bruno Ehrs.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788282113120
EAN 9788282113120
Omtalt sted Arabiske halvøy
Språk Bokmål
Sider 165
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket