Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Buttery brie, piquant cheddar, crumbly feta, there is a tantalizing cheese to suit all tastes. The author tells you all you need to know to get the most out of cheese, from what to look for when you buy to putting together a perfect cheeseboard. With index.
Omtale fra forlaget
Buttery brie, piquant cheddar, crumbly feta, there is a tantalizing cheese to suit all tastes. The author tells you all you need to know to get the most out of cheese, from what to look for when you buy to putting together a perfect cheeseboard. With index.
Forlag Ryland Peters & Small
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9781841724270
EAN 9781841724270
Språk Engelsk
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket