Cheese

discovering, exploring, enjoying

av (forfatter) og David Munns (illustratør).

Ryland Peters & Small 2003 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Buttery brie, piquant cheddar, crumbly feta, there is a tantalizing cheese to suit all tastes. The author tells you all you need to know to get the most out of cheese, from what to look for when you buy to putting together a perfect cheeseboard. With index.

Omtale fra forlaget

Buttery brie, piquant cheddar, crumbly feta, there is a tantalizing cheese to suit all tastes. The author tells you all you need to know to get the most out of cheese, from what to look for when you buy to putting together a perfect cheeseboard. With index.

Bokdetaljer

Forlag Ryland Peters & Small

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9781841724270

EAN 9781841724270

Språk Engelsk

Sider 64

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket