Omtale fra forlaget
Champagne er verdens mest myteomspunnede og glamorøse drikk, og ekte champagne kommer bare fra Champagne. I denne praktboken viser vinkjenneren Geir Gjerdrum hvorfor champagne har en slik enestående posisjon. Han forteller alt vi trenger å vite om champagnesmaking, druesorter og jordsmonn, de ulike stilartene og vinene, mytene, glamouren, de store champagnehusene og de små produsentene. Han tar oss med på en reise til landsbyene og vinmarkene - og gir oss skikkelig reiselyst. Gjerdrum forteller også om de «nye» champagnene som lages av små selvstendige vinbønder. Disse champagnene kan ha både høyere kvalitet og mer særpreg - til en betydelig lavere pris. Dermed kan champagne bli en luksusvin for folk flest. Les om - Champagne på 1,2,3 ... 4 - Se, lukt, smak - og spytt? - Champagnens historie - Champagnens 65 millioner år gamle hemmelighet - Champagnemakerens valg - De store champagnehusene - De små produsentene - Den store Champagnereisen Med vakre bilder og gode tema gir boken et solid inntrykk av fagkompetanse, lidenskap og fortellerglede. Boken burde egentlig blitt utstyrt med en advarsel fra Helsedirektoratet: Fare for økt konsum av Champagne! Svein Lindin, In Vino Veritas Vinkurs
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788203236372
EAN 9788203236372
Språk Bokmål
Sider 310
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket