Cécile de Béranger

av (forfatter).

Licentia 2009 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken handler om å bli godtatt som man er, i et land der religiøse og kulturelle verdier fremdeles fanger utypiske individer i tvangstrøyer. Hovedpersonen er et bevis på at enkeltskjebner faktisk kan flytte fjell.

Omtale fra forlaget

Karakteren Cécile er inspirert av et barndomsminne fra Belgia. Da navnet hennes kom opp i min fantasi, var jeg faktisk veldig syk, men inspirasjonen var så sterk at hun ikke slapp meg. Som katolikk, har jeg selv sanset en del av de konfliktene som Cécile sliter med. Cécile ligner ikke på meg, tvert imot. Hun er derimot et viktig redskap for å rette søkelyset på de holdningene som faktisk preger katolske land fortsatt. "Godta meg som jeg er" er et motto som går igjen - ikke så enkelt i land der religiøse og kulturelle verdier fremdeles fanger utypiske individer i tvangstrøyer. Vakre ord alene skaper ikke fred. Det er like viktig med respekt og aksept av alle individer. Cécile er et bevis på at enkeltskjebner faktisk kan flytte fjell. Bonne lecture. Gud har gitt meg et skap med mange skuffer. Noen var fylt opp med minner og kunnskap, andre var tomme. Dem har jeg fylt med nye erfaringer og muligheter. Noen skuffer måtte ryddes og tømmes. De inneholdt bitterhet og dårlige erfaringer, smerte og negative tanker. Jeg rydder fortsatt og fyller noen med smil og ettertanke. Med kjærlighet, Bibi

Bokdetaljer

Forlag Licentia

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788292906590

EAN 9788292906590

Genre Religiøs litteratur

Omtalt sted Belgia

Språk Bokmål

Sider 216

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket