Casehåndboken

av (redaktør).

Kaleidoskopet 2011 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boken kan leseren få mer kunnskap om hva caseintervju er og hvordan man kan gå frem hvis man blir stilt ovenfor et på jobbintervju. Her er det en innføring i hvordan man løser den praktiske oppgaven samtidig som man får fremlagt sine ferdigheter og egenskaper ovenfor intervjueren. Med reelle caseoppgaver fra norske bedrifter, litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Den tredje utgaven av Casehåndboken er nå tilgjengelig. Den første versjonen kom ut i 2006, og boken har siden den gang hjulpet tallrike jobbsøkere med å overbevise i caseintervjuet. Ved å lese Casehåndboken vil du få kunnskap om bruken av case i norske bedrifter. Du lærer hvordan du går frem steg for steg under caseintervjuet, og du får strategier og analytiske verktøy for å løse case. Casehåndboken er blitt til i samarbeid med nærmere 20 utvalgte bedrifter fra ulike bransjer. I boken forteller bedriftene om sin bruk av case i rekruttering, og de gir reelle eksempler på case som de benytter. Til mange av caseeksemplene følger det også forslag til løsning. Det gir deg en unik mulighet til å trene på virkelige caseoppgaver før jobbintervjuet. Med Casehåndboken øker du dine sjanser for å lykkes i jobbsøkerprosessen og få jobben du ønsker deg.

Bokdetaljer

Forlag Kaleidoskopet

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788292490280

EAN 9788292490280

Språk Bokmål

Sider 167

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket