Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
The book introduces an impressive quality and diversity of recipes that are by no means inaccessible to the average cook; ranging from Asparagus with parsley and almonds, Moroccan courgette salad, Partridge escabeche, Garlic prawns with white wine and chilli, Chicken with pine nuts, saffron and fino sherry and Chestnut, almond and chocolate cake.
Omtale fra forlaget
The book introduces an impressive quality and diversity of recipes that are by no means inaccessible to the average cook; ranging from Asparagus with parsley and almonds, Moroccan courgette salad, Partridge escabeche, Garlic prawns with white wine and chilli, Chicken with pine nuts, saffron and fino sherry and Chestnut, almond and chocolate cake.
Forlag Ebury Press
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9780091894498
EAN 9780091894498
Språk Engelsk
Sider 319
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket