Irland på 1700-tallet. Den unge rebellen Edward Sutler er på flukt fra engelskmennene, men han får hjelp fra uventet hold. Han treffer to blinde menn, Hugh O'Connor og Denis Hempson. De begynner å fortelle om Turlough O'Carolan, en av Irlands høyest elskede harpespillere. Hans musikk var sagt å være ei gave fra kongen og dronningen over alvene. Edward blir dratt inn i fortellinga om Carolan, men han må passe seg. Dersom ikke engelskmennene fanger ham, kan han bli fanget i et nett av irsk fortryllelse.
Forlag Earthlight
Utgivelsesår 2002