Alle kjenner Carmen. Operaen, musikken, filmen. Men ikke så mange kjenner den opprinnelige historien. Fortellingen om en reisendes møte med den flyktende don Jose ble skrevet i 1845. Don Jose forteller sin historie om sin kjærlighet og besettelse, Carmen. Etter første møte med henne er hans liv totalt forandret og veien mot undergangen uunngåelig. Lidenskap, kamp og dramatikk fyller fra da av Carmen og don Joses liv og bestemmer deres skjebne. En av verdenslitteraturens sterkeste og mest dramatiske kjærlighetshistorier.
Forlag Messel forlag
Utgivelsesår 1992