Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne kokeboken om italiensk kokekunst er delt i 11 deler etter emne, f.eks fisk, grønnsaker og pasta. Hvert kapittel begynner med en introduksjon om råvarene og en A-Z-ordliste som viser italienske termer innen dette emnet. Deretter følger oppskriftene, som kombinerer tradisjonelle klassikere som f.eks. Vitello Tonnato, Risotto ai Funghi og Panforte med mer moderne retter som Bollito Misto, Fiori di Zucchini Fritti og Gelato allo Zafferano. Til slutt i boken kommer en oversikt over italienske viner og deres bruksområder. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Denne kokeboken om italiensk kokekunst er delt i 11 deler etter emne, f.eks fisk, grønnsaker og pasta. Hvert kapittel begynner med en introduksjon om råvarene og en A-Z-ordliste som viser italienske termer innen dette emnet. Deretter følger oppskriftene, som kombinerer tradisjonelle klassikere som f.eks. Vitello Tonnato, Risotto ai Funghi og Panforte med mer moderne retter som Bollito Misto, Fiori di Zucchini Fritti og Gelato allo Zafferano. Til slutt i boken kommer en oversikt over italienske viner og deres bruksområder. Med stikkordregister.
Forlag Quadrille
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9781899988310
EAN 9781899988310
Omtalt sted Italia
Språk Engelsk
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket