Cappelens kryssordleksikon. Bd. 1

Cappelen 2000 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Cappelens kryssordleksikon bind 1 og 2 inneholder til sammen mer enn 760 000 ord og mer enn 4700 emner. Ordene er sortert etter antall bokstaver under hvert emne.

Standardverket for kryssordløsere
Aldri før er det presentert så mange ord i et kryssordleksikon. Cappelens kryssordleksikon bind 1 og bind 2 inneholder til sammen
- Mer enn 760 000 ord#11;#11;- Mer enn 4 700 emner#11;#11;- Ordene er sortert etter antall bokstaver under hvert emne#11;#11;Ordene er samlet og systematisert av "kryssordsnekker'n" Jarle Schwach. Han er en av landets store kryssordspesialister. I en årrekke har Jarle Schwach laget kryssordoppgaver for diverse blader, og helt siden 1953 har han samlet ord til dette enestående leksikalske kryssordverket. Spesielt har han lagt vekt på å få med alle de ordene som forekommer i kryssordoppgaver.#11;#11;Jarle Schwach lager også den årlige Kryssårboken, og har tidligere utgitt flere kryssordleksika, samt den omfangsrike Synonymordbok for kryssordløsere.

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2000