Caminando 2

spansk I, vg2

av (forfatter), Ninni Westerman (forfatter), Märet Wik-Bretz (forfatter), Luis Fernández (forfatter) og Anette Blåberg (illustratør).

Gyldendal undervisning 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boka møter elevene mennesker i deres virkelige miljø i Spania og Latin-Amerika. Boka inneholder 5 arbeidsområder. Til hver del finner du øvelser og grammatikk. Hvert arbeidsområde består av fire deler. A, B og C-delene ivaretar den grammatiske progresjonen, mens D-delen inneholder sangtekster og informasjon om hendelser og steder i Spania og Latin-Amerika. Boka har minigrammatikk og spansk-norsk ordliste.

Omtale fra forlaget

Døråpner til den spanske verden I Caminando møter elevene mennesker fra det virkelige livet. Tekstene skildrer vår egen tid og gir glimt fra hele den spansktalende verden. Alt-i-ett-bøkene inneholderhver 6 og 5 arbeidsområder kalt unidades. Hver unidad består av fire deler og avsluttes med en selvtest som hjelper eleven i å vurdere eget læringsarbeid. A, Bog C-delene i hver unidad ivaretar den grammatiske progresjonen, mens D-delen inneholder sangtekster og «¿Sabes que .?» . info om steder og hendelser i Spaniaog Latin-Amerika.I «Comentarios» ligger grammatikken og «Así se dice» med nyttige ord og uttrykk. «Ejercicios» er integrert i boka.Her er virkelig alt du trenger mellom to permer! «Faktisk kan man gå gjennom bøkene fra perm til perm, helt systematisk, og allikevel oppleve variert og spennendeopplæring!» sier en av spansklærerne som har testet verket. Verket består i tillegg til alt-i-ett-bøker av CD-er, nettsted og lærerveiledninger.I lærerveiledningene finnes forslag til undervisningsopplegg, nyttige tips, lytteøvinger, strategiark og tester.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal undervisning

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788205370784

EAN 9788205370784

Språk Bokmål

Sider 234

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket