Bygningsakustikk

et grunnlag

av (forfatter).

Tapir akademisk forlag 2002 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Lydtekniske forhold i bygninger opptar de fleste mennesker. Denne boka behandler disse aspektene og inneholder dessuten emner fra generell svingnings- og bølgelære og måleteknikk. Boka er lagt opp som en videregående lærebok, men kan også brukes som oppslagsverk. Med symbolliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Hvor god er lydisolasjonen mot dine naboer? Har rommet du sitter i nå god akustikk? Lydtekniske forhold i bygninger opptar de fleste mennesker. Bygningsakustikk . et grunnlag behandler disse aspektene og er lagt opp som en videregående lærebok, men det er også mulig å bruke den som et oppslagsverk. Boken inneholder dessuten emner fra generell svingnings- og bølgelære og måleteknikk. Disse emnene kan også anvendes på andre områder innen fagfeltene akustikk og vibrasjoner. Tor Erik Vigran er professor emeritus ved NTNU og arbeider med akustikk ved Institutt for teleteknikk. I 1980 ble han utnevnt til dosent ved Elektroteknisk avdeling, NTH, og i 1984 til professor i akustikk samme sted. Stillingen ble opprettet med et særlig ansvar for undervisning i akustikk ved andre avdelinger. Forfatteren har derfor, foruten undervisning ved sitt eget fakultet, gitt kurs i teknisk akustikk (lyd og vibrasjoner) for maskin- og byggstudenter og i videregående bygningsakustikk. Han har vært gjesteprofessor ved University of Salford, England (1987-88) og ved Katholieke Universiteit Leuven, Belgia (1995-96).

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788251917254

EAN 9788251917254

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket